Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:TC

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


TC és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2013-14 utilitza un grup d'estudiants del centre Isaac Albéniz (amb el professorat: Montserrat Vilà i Bayerri) i que està format per: Tamara i Cristina

Hola,

Sóm el grup TC i ens hem presentat al projecte de Viquilletra perquè ens agrada fer activitats sobre les lectures. Mai no havíem fet una matèria com aquesta. Ara tenim l'oportunitat de fer-ho i provar-ho. Estem convençudes que ens agradarà; esperem que també us agradi a vosaltres!

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre El mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo

Realitzada pel grup TC del centre Isaac Albéniz

Som el grup TC. Presentem una activitat col·laborativa basada en un anunci que les "Sweet Girls" van fer sobre Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo. Hi deixem dita la nostra opinió sobre el treball. Esperem que us agradi. TC ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Contes per a un món millor de l'autor Enric Larreula

Realitzada pel grup TC del centre Isaac Albéniz

Som el grup TC, de l'Isaac Albéniz de Badalona. Us presentem una activitat en Prezi sobre l'obra Contes per a un món millor, de l'autor Enric Larreula. Nosaltres ens hem fixat en el relat París-Dakar, una història que parla de riquesa i de pobresa, però no pas com l'entenem normalment, sinó des d'un altre punt de vista.

Esperem que us agradi la nostra reflexió sobre aquest tema, que considerem ben actual.

TC ____ Més...

Office-book.svg
Una altra versió de Coolman i jo de l'autor Rüdiger Bertram

Realitzada pel grup TC del centre Isaac Albéniz

Som el grup TC, de l'Institut Isaac Albéniz, de Badalona. Us presentem el nostre Prezi sobre l'obra Coolman i jo, de Rüdiger Bertram. Hem pres el primer episodi de la història, que ens ha fet molta gràcia, i n'hem elaborat una versió diferent.

Confiem que us agradi la nostra feina.

TC ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los