Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:ThisIsUsNeverSayNever

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
10867050 671615062960194 1944614714 n.jpg

ThisIsUsNeverSayNever és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2014-15 utilitza un grup d'estudiants del centre SIParets2 (amb el professorat: Engràcia Puigdelliura) i que està format per: Andrea, Daniella, Ingrid, Nesma, Vanessa

Hola, el nostre grup anomenat ThisIsUsNeverSayNever està format per Andrea, Daniella, Ingrid, Nesma i Vanessa. Estem treballant amb Viquilletra des de l'àrea de Llengua Catalana. No és la primera vegada que el nostre institut treballa amb aquesta pàgina, però per nosaltres sí ho és. Ens ha semblat una molt bona idea aquest treball proposat per la nostra professora Engràcia Puigdelliura. Intentarem fer-ho el millor que puguem!


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los

Tots els membres del grup tenim quelcom en comú, i es per això que ens avenim tant. Ens encanta llegir! I sobretot escriure, és la nostra passió! Des de ben petites ens fascina el món de les llengües i les lletres. Cada vegada que llegim un llibre ens endinsem en un altre món, vivim les vides dels personatges, ens alegrem quan ells s'alegren, plorem quan ells ploren i una part d'ells es queda dins nostre per la resta de la nostra vida.

« Un lector viu milers de vides abans de morir. L'home que mai llegeix, viu només un. »