Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:VicenteBlascoIbáñez

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
IMG-20161201-WA0000.jpg

VicenteBlascoIbáñez és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Valentina Montoya, Jonatan Garriga, Alexis Changuan, Qijun Zao

Aquest grup està compost per quatre persones: L'Alexis, en Jonatan, en Qijun i la Valentina.

Entre els membres del grup hem escollit l'escriptor, periodista i polític espanyol Vicente Blasco Ibáñez.

Som alumnes del CAS humanístic de l'institut Escola del treball de Barcelona.

Respecte als components del grup, cal dir que l'Alexis ha fet un CFGM d'adminstració i voldria fer un CFGS de comerç internacional i també li agradaria aprendre idiomes. En segon lloc, la Valentina té 19 anys ha fet un CFGM de gestió i administració i enacabar el CAS vol estudiar un CFGS de finances o educació infantil. A més en Qijun té 18 anys i al proper any vol fer un CFGS d'administració. Cal afegir que en Jonatan va fer un CFGM de forestal i com que li agrada tant l'esport vol fer un CFGS de físic esportiu.

Vicente Blasco Ibáñez (29/1/1867 - 28/1/1928), nascut a València,va ser un escriptor, polític i periodista, autor d'una extensa producció narrativa. El seu ideari era republicà. A Madrid va establir contacte amb el moviment naturalista francès. Des de 1892 a 1905 va serlíder del republicanisme a València i va fundar el diari "El Pueblo" que seria la seva plataforma política. El 1914 va publicar "Los cuatro jinestes del Apocalipsis", cosa que li donaria fona internacional. El 1921 amb l'arribada de la dictadura se'n va a Niza, on va escriure les seves últimes novel-les. En destaca "La berraca(1848)"que la va fer per a que agradés més al públic que les obres que va fer en els anys de la seva lluita política.

Hem escollit a Vicente Blasco Ibánez perquè reflecteix el realisme i el naturalisme en les seves obres i a més, perquè ens ha cridat l'atenció com es definia a ell mateix: un home d'acció abans que un literat.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Trucades des del cel de l'autor Jordi Folck

Realitzada pel grup VicenteBlascoIbáñez del centre Escola del Treball

Entrevistem l'escriptor Jordi Folck. ____ Més...

Office-book.svg
Escenificació sobre Visions i cants de l'autor Joan Maragall

Realitzada pel grup VicenteBlascoIbáñez del centre Escola del Treball

El nostre projecte de poesia dibuixada consisteix a recrear el poema "Sol solet" de Joan Maragall. Us el presentem tot seguit. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup VicenteBlascoIbáñez del centre Escola del Treball

Presentació Vicente Blasco Ibáñez. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los