Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Victorhuguians

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Victorhuguians és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2013-14 utilitza un grup d'estudiants del centre Torrent dels Alous (amb el professorat: PerePoy) i que està format per: Santi, Natalia, Toni, Elisabeth

Hola, som els victorhugians, un grup format per Elisabeth López, Natalia Ortega, Toni Cano i Santi Sanchez i hem escollit aquest nom perque ens agraden els poemes d'aquest autor. Victor hugo va neixer a Besançon el 26 de febrer de 1802 i va morir a París el 22 de maig de 1885). La temática ,d’aquest autor es romantic. Es considerat un dels millors poetes françesos. Algunes de les seves obres més conegudes són Els miserables, Nostra Senyora de París i El darrer dia d'un condemnat. També ens ha agradat ja que el autor és de fama mundial.


Cita sobre els Miserables dita per Victor Hugo:

L'ésser humà sotmès a la necessitat extrema és conduït fins al límit dels seus recursos, i a l'infortuni per a tots els que transiten per aquest camí. Treball i salari, menjar i aixopluc, coratge i voluntat, per a ells tot està perdut. La llum del dia es fon amb l'ombra i la foscor entra en els seus cors, i enmig d'aquesta foscor l'home s'aprofita de la debilitat de les dones i els nens i els força a la ignomínia. Després d'això cap tot el horror. La desesperació tancada entre unes febles parets dóna cabuda al vici i al crim ... Semblen totalment depravats, corruptes, vils i odiosos, però és molt rar que aquells que hagin arribat tan baix no hagin estat degradats en el procés, a més, arriba un punt en què els desafortunats i els infames són agrupats, fusionats en un únic món fatídic . Ells són "Els Miserables", els pàries, els desemparats.


Creiem que aquesta cita mostra molt sentiment sobre la vida, quan no et surt tot com volies i acabes vivint en un món molt dur. Creiem que mostra la realitat i com es la vida d’un pobre. La vida no es tan facil com la tenim nosaltres per a alguna gent es una tortura que han de viure dia a dia.


Presentacións dels membres del grup:


- Hola, jo sóc la Elisabeth, tinc 14 any i estudio al Torrent dels Alous. Sóc de Rubí pero vaig néixer a barcelona. Yo tinc pensat fer batxillerat científic ja que m’agradaria anar a la Uni versitat i estudiar Criminalistica. Em sembla molt interessant investigar la ment criminal i fer investigacións científiques per saber qui es el culpable amb una mostra de ADN… Crec que sóc una persona neta, treballadora i responsable, m’agrada molt estar amb amics per que sóc molt sociable. En el meu temps lliure m’agrada fer esport i llegir, encara que a vegades només tinc ganes de sentarme al sofá i veure la televisió.


- Bon dia, jo sóc la Natalia, com la meva companya també tinc 14 anys i estudio a l’institut Torrent del Alous. Jo sóc de Rubí, però en un futur m'agradaria viure en un altre lloc on pogués tenir un bon lloc de treball del que a mi m’agradès; arquitecta o diseñadora d’interiors, tot i que també m’agradaria moltísim estudiar cant. Hem considero una bona persona, responsable i amiga dels meus amics tot i que sóc molt poc pacient. Una de les coses que més m’agrada és estar amb els meus amics ja que paso els millors moments amb ells, al principi però sóc un persona tímida. Quan no tinc res a fer m’agrada molt sortir a passejar amb el meu gos, o passar l’estona amb el meu germà.


- Hola, jo sóc en Santi , tinc 14 anys vaiga l’institut Torrent dels Alous. Soc de Equador pero visc en Catalunya més concretament en Rubí. M’agradaria ser metge o algo relacionat amb la medicina. Una de les coses que mes m’agrada es estar amb els meus amics al carrer per la nit. Jo em descric com una persona tranquila, reservat una mica carinyos i molt pacient. Quan no tinc res a fer m’agradar jugar a la consola o estar amb el meu cosí petit.


- Hola, jo sóc en Toni, tinc 16 anys vaig a l’institut Torrent dels Alous. Sóc de Rubí, en un futur sere un soldat perquè m’agrada molt l’estratejia i les mates, però també destaco molt en lo referent al ball o al cant. Sóc alegre, amable, amb molta seguretat en mi mateix i sense ser res timit. Pensó que arribare a ser o a fer alguna cosa important en el mont perquè sempre destaco entre la multitud, però ante tot sóc tot lo humilt que es pot ser.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 4 activitats

Book-character.svg
Activitat sobre Tintín,
de l'obra Les joies de la Castafiore de l'autor George Remi (Hergé)

Realitzada pel grup Victorhuguians del centre Torrent dels Alous

Tintín a l'institut Torrent dels Alous. ____ Més...

Book-character.svg
Entrevista a Filla del rei d'Hongria
de l'obra La filla del rei d'Hongria de l'autor Autor Anònim

Realitzada pel grup Victorhuguians del centre Torrent dels Alous

Entrevistem la filla del rei d'Hongria ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de la poesia catalana de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup Victorhuguians del centre Torrent dels Alous

Enllestim un mural sobre la poesia trobadoresca. ____ Més...

Office-book.svg
Anunci sobre L'escanyapobres de l'autor Narcís Oller

Realitzat pel grup Victorhuguians del centre Torrent dels Alous

Anunciem els 130 anys de L'escanyapobres. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los