Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:William Shakespeare

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
12318259 10206401557970060 1553609376 o.jpg

William Shakespeare és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Alba Heredia Fernández, Seiji Ordóñez Baez, Gemma Tarrats Sitjà, Adrián Pérez Galera

Som un grup d'estudiants de segon de batxillerat de l'Escola del Treball, Barcelona. Som l'Alba, la Seiji, la Gemma i l'Adrián. Tots quatre tenim clar que més endavant volem dedicar-nos a alguna cosa que ens agradi, pero com a tot arreu sempre hi ha diferències. La Seiji i l'Adrián tenen claríssim que es volen dedicar a l'educació i al món de l'esport, respectivament, mentres que l'Alba i la Gemma tot i tenir en ment alguna cosa relacionada amb el món de la medicina no ho tenen tot clar. Els nostres hobbies són diferents, pero hi ha coses que compartim, com per exemple: llegir, fer esport, escoltar música i estar amb els amics i al família. Tot i seguir diferents camins a la nostra vida, el nostre objectiu principal és fer el que ens agrada i ser feliços.


Hem escollit a William Shakespeare, perque va ser un personatge que va influenciar molt en el món del cinema, teatre i la literatura. Moltes frases de la seva obra són utilitzades inconsciemment per nosaltres en la cultura popular i volem estudiar-lo i apropar-lo al nostre coneixement actual. Per exemple: "L'amor, com ceg que és, impedeix als amants veure les divertides ximpleries que cometen." actualmente ho diem més concretament "L'amor és ceg."

Va viure entre els anys 1565 i 1616, i va ser un dramaturg, poeta i actor anglés perquè és considerat l'escriptor més important en la llengua anglesa i un dels autors més destacats de la literatura universal. Va escriure 37 obres teatrals, en les quals destacen, per exemple: Macbeth, Hamlet, Romeo i Julieta. Hamlet és la obra de teatre més llarga de Shakespeare, una de les obres més poderoses i influents de la tragèdia de la literatura, a més de ser una de les obres més representades al génere teatral. La "New Encyclopaedia Britannica" assenyala que "molts el consideren el dramaturg més gran de tots els temps. Les seves obres es representen més vegades i en major nombre de nacions que les de qualsevol altre escriptor".

Les obres de Shakespeare han estat traduïdes a les principals llengües i les seves obres dramàtiques continuen representant-se per tot el món. A més, moltes cites i neologismes de les seves obres han passat a formar part de l'ús quotidià, tant en anglès com en altres llengües. Amb el pas del temps, s'ha especulat molt sobre la seva vida, qüestionant la seva sexualitat, la seva afiliació religiosa i l'autoria de les seves obres.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Bearn o La sala de les nines de l'autor Llorenç Villalonga

Realitzada pel grup William Shakespeare del centre Escola del Treball

Ressenyes crítiques sobre Bearn o La sala de les nines de Llorenç Villalonga. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Romeo i Julieta de l'autor William Shakespeare

Realitzada pel grup William Shakespeare del centre Escola del Treball

Exposició dels principals temes shakesperians. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Bearn o La sala de les nines de l'autor Llorenç Villalonga

Realitzada pel grup William Shakespeare del centre Escola del Treball

Carta de Don Miquel Gelabert a Don Joan Mayol. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los