Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari Discussió:Dvdgmz

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

David, per què has esborrat la pàgina del'INS Albéniz? Estava utilitzant el localitzador i de cop m'indica que tu ho has esborrat.

Hola David! Gràcies per haver-nos ajudat a arreglar el problema que teníem amb l'enllaç del nostre treball. S'agraeix la dedicació.

votacions

Perdona, ens podries dir si em votat als estudiants de les Illes Balears?

Usuari professora

Hola David,

Una petita qüestió: hi ha un usuari d'un professor que no m'apareix al llistat d'usuaris ni tampoc m'apareix quan el cerco per canviar-li els permisos (a "Professorat", pequè pugui validar les activitats dels seus estudiants"). Es tracta d'aquest usuari: Roser Fernandez Pedrosa.

Gràcies. Disculpa les molèsties,

--Natxo Moral (Coordinador Viquilletra) - escriviu-me 12:24, 22 des 2012 (CET)

Errada formulari

Hola David,

He vist que aquests dies estàs fent modificacions al wiki... Supose que hauràs modificat alguna cosa que provoca que quan intentes modificar la pàgina d'un usuari amb l'opció "Modifica amb formulari" t'hi apareix el formulari per crear una activitat en lloc del formulari per crear una pàgina d'usuari. A veure si ho pots solucionar perquè ha ocasionat alguna confusió entre algun estudiant i amb un professor que avui intentava explicar a classe com crear i modificar les pàgines d'usuari.

Moltes gràcies per endavant!

Salutacions,

--Natxo Moral (Coordinador Viquilletra) - escriviu-me 16:47, 7 gen 2013 (CET)