Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari Discussió:Passa pàgina!

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Hola Passa pàgina! Alguns comentaris sobre l'Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Passa pàgina!:

  • Us falta el nom del centre perquè s'enllaci des de la pàgina de l'activitat. Obriu de nou el formulari i poseu-hi "Lestonnac l'Ensenyança" tal com vau fer en la primera activitat. Deseu i comproveu que l'enllaç surt en blau i que al clicar aneu a la fitxa del centre.
  • Veig que el text de l'activitat us surt sense salts de línia. Això és perquè en el format de text del wiki un salt de pàgina és ignorat i perquè al desar es vegi un salt de línia n'heu de fer dos. Poseu doncs un salt de línia més darrera de cada paràgraf.
  • Si no ho he entès malament el tipus d'activitat que feu és "altra versió", obriu el formulari i a "activitat / tipus d'activitat" escolliu aquesta opció. O potser és un tipus d'activitat "sobre un personatge" que és el Tetxu i és del tipus "la vida oculta" sobre el que va passar "després" del que explica la novel·la. Bé, penseu quina és la millor opció i escolliu-ho. Està bé posar el tipus d'activitat perquè així a la fitxa surt i informa millor als qui vulguin llegir Viquilletra.

Salutacions. --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 09:31, 2 abr 2012 (CEST)