Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders, pels Holacaracola

De Viquilletra
La revisió el 18:54, 8 gen 2013 per Dvdgmz (Discussió | contribucions) (Text replace - "|Activitat premiada=" to "|Validada=No |Validador= |Destacada=No |Destacador= |Activitat premiada=")

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus carta a sobre Lalo Nevares a l'obra Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders, realitzada per Holacaracola del centre Pompeu Fabra durant el curs 2011-12.


Em fet una carta dirigint-nos a Lalo Nevares, en la que li preguntem el que li ha pasat despres d'haber-se anat del cementiri...i altres coses.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola Lalo.

Soc la Ruth, una gran admiradora teva. M'agradaria conèixer-te i parlar de totes les teves aventures que per mi, són alguna cosa fascinant. Abans de veure'ns em faries el favor de respondre unes quantes preguntes? -Com és que després d'establir la democràcia al cementeri, vas marxar?

-Quina va ser la teva reacció en veure que la policia es dirigia al cementeri plens d'armas?

-A on pensaves anar després de sortir del cementeri?

Si et va bé, quedem el dia 20/03/2012 a les 18:30 al Bar Sol.

Espero que tot et vagi molt bé.

Una abraçada.

Ruth.


Hola Ruth. Estic molt sorprès i a la vagada afalagat de que em tinguis tanta admiració, a mi també m’agradaria conèixer-te per intercanviar opinions i respondre sense cap mena d’embuts totes aquestes preguntes que tinguis. Però abans d’això et faré el favor que m’has demanat, et respondre las preguntes que m’has fet anteriorment.

Pel que fa a la primera pregunta, vaig marxar perquè després de deixar-me la pell per tirar endavant el poble m’ho van pagar donant-me una cripta de baixa qualitat.

Al principi de tot hem vaig deixar portar per la ràbia del moment, i em vaig alegrar però després tot pensant em va fer una mica de llàstima, perquè jo també hi hagués pogut estar-hi.

La veritat que no sabia ben bé a on anar, la meva casa estava destrossada, anava sense rumb nomes em quedava la esperança de trobar un lloc millor.

I per acabar, em sembla bé quedar el dia 20 al Bar Sol.


Una abraçada i cuidat molt Ruth!

Lalo Nevares.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders, pels Holacaracola

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.