Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Elstresporquets

De Viquilletra
La revisió el 20:01, 8 gen 2013 per Dvdgmz (Discussió | contribucions) (Text replace - "|Activitat premiada=" to "|Validada=No |Validador= |Destacada=No |Destacador= |Activitat premiada=")

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Estimat Marçal, Fa molt de temps que no ens escribim i encara més que no ens veiem. Durant els ultims mesos t’he enviat bastants cartes però suposo que el fet de que vagis cambiant de feina ha fet impossible que t’arribin amb éxit, així que després de molt buscar per tot arreu per fi he trobat la direcció del lloc en el que estàs treballant actualment i espero que aquesta vegada si que aconseguim comunicar-nos. M’han dit que estàs treballant en la construcció d’una llarga carretera i que d’aquí poc, quan acabis, marxaràs a un altre lloc. No sé si allà estaràs pasant fred o calor, si estaràs sol o acompanyat però espero que això no et desanimi i puguis seguir endevant cada dia. A l'anterior carta em vas explicar els teus pensaments sobre aquesta noia que també treballava amb tu, crec que es deia Maria Rosa, i en aquests moments encara no sé quina es la teva relació amb ella però suposo que amb lo tossut que tu ets estaràs a prop d'aconseguir que ella senti el mateix per tu, fins i tot crec que seràs capaç de qualsevol cosa. A tot això, també he escoltat que han mort a un capatàs per allà a la zona on ets tu i no sé si estarà relacionat amb la teva carretera o si en saps alguna cosa, espero que no tinguis res a veure i et treguis problemes del cap ja que ficar-se en un embolic com aquest no seria bo ni per tu ni per ningú del teu voltant. En definitiva, espero que estiguis tant bé com sempre i absent de problemes, que tinguis temps per contestar-me i que d’aquí poc ens podem tornar a veure i parlar de tot alló que ens doni temps i així poder tornar a estar tant units com quan erem petits.

Records i una abraçada molt forta!!


Activitat de tipus carta a sobre Marçal a l'obra Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per Elstresporquets del centre durant el curs 2011-12.


Aquesta activitat representa que en Joan Ramon, com a amic d'en Marçal, li escriu una carta.

ModalitatsAltres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Elstresporquets

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.