Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, pels JMA-96

De Viquilletra
La revisió el 18:04, 30 març 2016 per Dvdgmz (Discussió | contribucions) (Text de reemplaçament - "=Veritat" a "=Sí")

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg PPOY ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Hipòlit a l'obra Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, realitzada per JMA-96 del centre Mediterrània durant el curs 2012-13.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

29 de Maig 1453

Constantinoble


Benvolgut amic Hipòlit,

Et dirigeixo aquestes paraules per comunicar-te un malaurat i desolador fet. El nostre estimat amic tirant ha mort sembla ser per una atac de grip, va contraure aquesta malaltia tornat de batallar quan arribava a Constantinoble on li tenien preparada una festa de benvinguda i l'esperava el seu casament amb Carmesina, per desgràcia no va poder arribar al seu destí. Abans de morir, com que ell ja sabia que no sobreviuria, va deixar escrit un testament i un comiat a Carmesina. Van portar a embalsamar el seu cos i després el van portar a l'església de Constantinoble. Però per mala sort aquí no acaben les desgràcies.

Degut a la mort de Tirant, Carmesina embriagada per la pèrdua del seu estimat vestida amb el seu vestit de nuvia es va presentar a l' església, on va veure el cos inert i fred de Tirant i va començar a plorar com una desesperada i a esgarrapar-se la cara. Finalment Carmesina també es va posar malalta per l'amor que sofria pel seu difunt estimat i va acabar morint al llit.

M'agradaria dir-te que les males notícies acaben aquí però no puc. L'Emperador preocupar pel futur del seu imperi i la mort de l'hereu i la seva filla, també acaba morint. Per acabar vull comunicar-te que al morir l'Emperador i el seu hereu tu seràs el futur Emperador al ser l'amant de l'Emperadriu.


Una salutació cordial,

Diafebus.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, pels JMA-96

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.