Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Els averiats

De Viquilletra
La revisió el 19:23, 8 gen 2013 per Dvdgmz (Discussió | contribucions) (Text replace - "|Activitat premiada=" to "|Validada=No |Validador= |Destacada=No |Destacador= |Activitat premiada=")

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Els averiats del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Lladres de lletres.


ACTIVITAT 3 En aquesta tercera activitat ens dedicarem a parlar i dir els aspectes més importants sobre l’activitat del temps de l’oblit . Anem a comentar un vídeo de La vida oculta del Tetxu, fet pel grup Lladres de lletres que està compost per: Carlos Blas, Arnau Mera, Alejandro Jarque, Roger Padullés. El vídeo que ens mostra és el tràiler d'una pel·lícula sobre l'agent T, en què el grup Lladres de lletres que sustitullexen les veus de la peli per les seves. El vídeo està molt ben fet ja que graven el guió sobre el tràiler, i es la primera vegada que ho fan. El començament és el que més ens a agradat perquè ens ha sorprès: les veus, que sortien dels personatges dels homes de negra fet pel Carlos Està molt bé ja que volen fer com una espècie de pel·lícula. Les veus son molt gracioses, sobretot la del gos que la fa el Roger, i està molt ben planificat, ja que no queda malament per estar-hi gravat sobre un tràiler.En el moment de la pel·lícula en que els actors parlen i continua l'escena la substitució del diàlegs dels actors per la que fan aquest grup encaixen bé en el guió encara que hi ha algun retard. Hi han diverses parts en aquest treball que ens sorprenen com exemple : el guió per a nosaltres es fantàstic, està molt treballat, i s'entén molt bé, es molt extens i És molt fàcil de seguir, en quant acabes de veure el vídeo no pots dir " no me he assabentat". Les veus son molt adequades, queden molt bé, L'únic que falta és altre membre en el grup perquè de vegades algú fa 2 personatges però quasi no es nota. L'Àudio, s'escolta una mica baix i cada cop que parlen s'escolta com si fos una mena de brunzit ,per exemple quan paren L'Àudio i només es veu la pel·lícula no s'escolta. Peró no és rés important perquè igualment està molt ben fet. Per nosaltres aquest vídeo ens a agradat molt, però desafortunadament pensem que s'acaba molt ràpid, la última escena no l'hem entesa molt bé, hi ha una tallada i no s'entén i de sobte apareix aigua i sembla un excusat, nosaltres amb tot el respecte l'hauríem fet una mica més llarg, però es molt complicat fer aquest vídeo doncs com ja hem dit, L'àudio està gravat sobre un tràiler i ha de ser difícil triar les escenes perquè encaixin amb el guió, per això ens ha agradat tant, per a nosaltres el millor vídeo.

Modalitats