Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Punticomatancoparentesi: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «{{Activitat |Grup=Punticomatancoparentesi |Centre=Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch |Curs=2011-12 |Obra=El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra |Activitat so...».)
 
Línia 9: Línia 9:
 
|Quan vida oculta=
 
|Quan vida oculta=
 
|Tipus activitat obra=
 
|Tipus activitat obra=
|Presentació=El temps de l’oblit, com ja sabeu, és el llibre que hem escollit per llegir. Ens basarem en la Izaskum, el nostre personatge. Gràcies al següent prezi, podrem aprofundir  més sobre el els aspectes relcionats amb ella. L’hem identificat amb alguns adjectius per saber coses sobre com és ella; la seva personalitat,( valenta, lluitadora, segura, forta i orgullosa), respecte la familia (el seu fill  i seva ex parella.) Pel que fa a la relació que té  amb ells podríem dir que és freda, distant, una família en general fragmentada i distanciada. La seva relació amb el pare del Tetxu, és nul·la, i podem dir que Imanol Larreaga Turzaiz, àlies Latur, és una persona compungida, qualificat per molta gent com un assassí; en canvi, ell seu fill és  molt tossut, tímid, decidit i invencible. Respecte el que pensa la societat d’ella en general, es basa en el seu passat, el fet que més l’influeix, ja que va estar casda amb l’assasí. La policía la persegueix pensant que ella encara sap quelcom d’en Latur, i amb el poble intercanvia mirades de poca complicitat.  
+
|Presentació=El temps de l’oblit, com ja sabeu, és el llibre que hem escollit per llegir. Ens basarem en la Izaskum, el nostre personatge. Gràcies al següent prezi, podrem aprofundir  més sobre els aspectes relcionats amb ella. L’hem identificat amb alguns adjectius per saber coses sobre com és ella; la seva personalitat,( valenta, lluitadora, segura, forta i orgullosa), respecte la família (el seu fill  i seva exparella.) Pel que fa a la relació que té  amb ells podríem dir que és freda, distant, una família en general fragmentada i distanciada. La seva relació amb el pare del Tetxu, és nul·la, i podem dir que Imanol Larreaga Turzaiz, àlies Latur, és una persona compungida, qualificat per molta gent com un assassí; en canvi, ell seu fill és  molt tossut, tímid, decidit i invencible. Respecte el que pensa la societat d’ella en general, es basa en el seu passat, el fet que més l’influeix, ja que va estar casda amb l’assasí. La policía la persegueix pensant que ella encara sap quelcom d’en Latur, i amb el poble intercanvia mirades de poca complicitat.  
Per altre banda, hem posat algunes frases, dites per la Izaskum, que hem trobat durant la lectura, que la relacionen amb els adjectius remarcats d’ella  i verifiquen el que hem explicat.  
+
Per altre banda, hem posat algunes frases, dites per la Izaskum, que hem trobat durant la lectura, que la relacionen amb els adjectius remarcats d’ella  i verifiquen el que hem explicat.
 
+
 
+
 
|Prezi-id=bkujzd9u2bz0
 
|Prezi-id=bkujzd9u2bz0
 
|Activitat premiada=f
 
|Activitat premiada=f

Revisió del 22:39, 15 feb 2012


Activitat de tipus altra activitat sobre Izaskum a El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Punticomatancoparentesi del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch durant el curs 2011-12.


El temps de l’oblit, com ja sabeu, és el llibre que hem escollit per llegir. Ens basarem en la Izaskum, el nostre personatge. Gràcies al següent prezi, podrem aprofundir més sobre els aspectes relcionats amb ella. L’hem identificat amb alguns adjectius per saber coses sobre com és ella; la seva personalitat,( valenta, lluitadora, segura, forta i orgullosa), respecte la família (el seu fill i seva exparella.) Pel que fa a la relació que té amb ells podríem dir que és freda, distant, una família en general fragmentada i distanciada. La seva relació amb el pare del Tetxu, és nul·la, i podem dir que Imanol Larreaga Turzaiz, àlies Latur, és una persona compungida, qualificat per molta gent com un assassí; en canvi, ell seu fill és molt tossut, tímid, decidit i invencible. Respecte el que pensa la societat d’ella en general, es basa en el seu passat, el fet que més l’influeix, ja que va estar casda amb l’assasí. La policía la persegueix pensant que ella encara sap quelcom d’en Latur, i amb el poble intercanvia mirades de poca complicitat. Per altre banda, hem posat algunes frases, dites per la Izaskum, que hem trobat durant la lectura, que la relacionen amb els adjectius remarcats d’ella i verifiquen el que hem explicat.

Modalitats

Altres

Activitat en altres modalitatsAltres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Punticomatancoparentesi