Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La memòria de l'arbre de l'autora Tina Vallès., pels Pau Sabarich, Lluís Diestre: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «{{Activitat |Grup=Pau Sabarich, Lluís Diestre |Centre=Casp |Curs=2017-18 |Obra=La memòria de l'arbre de l'autora Tina Vallès. |Activitat sobre=una obra |Tipus activ...».)
(Cap diferència)

Revisió del 21:02, 20 març 2018


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra La memòria de l'arbre de l'autora Tina Vallès., realitzada per Pau Sabarich, Lluís Diestre del centre Casp durant el curs 2017-18.


Hem fet el tràiler de la memòria de l’arbre d’una forma no comercial, és a dir, hem intentat explicar la història del llibre tal i com està representada al llibre i no com una especie de tràiler de pel·lícula que incita a anar a veure-la.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Sinopsis:

El nostre trailer intenta recopilar totes les escenes més importants del llibre ja sigui com la pregunta d’en Jan de si es pot posar content, les clonetes a la cuina que suposem que parlen sobre la malaltia de l’avi i com evoluciona, les passejades que fan en Jan i en Joan de tornada cap a casa i en aquestes les converses que tenen on ells dos s’entenen amb preguntes sense resposta i respostes sense preguntes. També recull una mica la malaltia de l’avi de la qual no se'n diu quina es però que es pot intuir que es l’Alzheimer i el seu Desmai que es un arbre al qual li cau un llamp. Tagline:

Primer serà la memòria deprés jo.

Activitat en imatges
Hem penjat el storyboard del nostre tràiler.

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra

Encara no hi ha a Viquilletra altres activitats sobre aquesta obra.


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre La memòria de l'arbre de l'autora Tina Vallès., pels Pau Sabarich, Lluís Diestre

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.