Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La veritable història del capità Garfi de l'autor Pierdomenico Baccalario, pels PerAllegir: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 25: Línia 25:
  
 
PerAllegir
 
PerAllegir
|Validada=f
+
|Validada=
|Destacada=f
+
|Validador=PereMiG
 +
|Destacada=No
 
|Activitat premiada=f
 
|Activitat premiada=f
 
}}
 
}}

Revisió de 11:30, 19 feb 2016

Green check.svg PereMiG ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre James Fry a l'obra La veritable història del capità Garfi de l'autor Pierdomenico Baccalario, realitzada per PerAllegir del centre Can Peixauet durant el curs 2015-16.


En el grup PerAllegir hem fet una carta al protagonista del nostre llibre.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Fry,

Què tal va tot per allà? M’agradaria parlar-te sobre tu i la teva personalitat. Em sembla que ets una mica orgullós, però també em sembla que ets molt valent en prendre la decisió d'anar al port i embarcar-te tot sol en aquesta aventura. També penso que ets molt fort perquè t’has enfrontat a moltes adversitats i combats, saps cuidar molt bé de la teva tripulació i, al cap i a la fi, dels teus amics i això és molt respectable.

M’agradaria que m'expliquessis el perquè de la teva decisió d'embarcar-te tot sol i encara continuar navegant. També et vull parlar de tu i en Delroy. En Delroy a vegades és una mica desconfiat i s’enfada molt ràpidament, però jo crec que si tinguessis una mica més de paciència amb ell, descobriries que és capaç de moltes coses i pot ser molt alegre i simpàtic.

També vull saber què vas pensar quan va aparèixer la teva cosina de la Família Reial, la veritat és que jo no sabria què fer, però probablement jo desconfiaria d’aquesta persona perquè no és normal que algú d’aquesta categoria es presenti davant d’un pirata i es fiqui enmig d’una batalla molt perillosa.

Volia saber què opines del professor Neville, ja que va entrar com un desconegut al vaixell i va acabar sent un dels teus millors amics i vas sentir-te molt afectat per la seva mort. A mi, personalment, també m’agrada tant la seva forma de ser com la seva personalitat.

Ho vas passar bé quan vas visitar a la reina? Com és el seu caràcter?

Espero que t’arribi la carta i em responguis quan puguis. Gràcies pel teu temps.

Cordialment,

PerAllegir

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre La veritable història del capità Garfi de l'autor Pierdomenico Baccalario, pels PerAllegir

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.