Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Les cròniques marcianes de l'autor Ray Bradbury, pels El Nostre?: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 8: Línia 8:
 
|Tipus activitat personatge=carta a
 
|Tipus activitat personatge=carta a
 
|Text=Hola senyor, Hateway.
 
|Text=Hola senyor, Hateway.
Que tal la vida a Mart. La vida a la Terra és horrible, hi ha guerres a tot arreu. No es pot sortir, però nosaltres estem bé. Hem fet una ciutat subterrànea darrere el búnquer. Hi ha una noia al grup, esw diu Laia. Te sis anys i és ,olt divertida, ens fa riure a tots, tot i el que està passant i el que li ha passat a ella. Han fet uns cultius a la superfície per a quan s'acabes les existències de menjar. Sortim a la nit per veure com va. De dia no sortim perquè és molt perillós i no se sap si quan tornem al búnquer seguirem vius. Al búnquer hi som trenta-una persones i no hi ha baralles, en cara que hi ha una petita disputamper veure on dorm cadascú. Sabem que hi ha un grup de militars a la zona però ells no saben on estem nosaltres. Ens busquen per a robar-nos el menjar i les provisions i per matar-nos. Són un grup de quince o vint persones armades. L'altre dia que va sortir un temerari, el van agafar i el van torturar per saber on érem, però el búnquer també hi ha el seu fill, no els va dir res. Tota la nit vam estar escoltant els seu crits i al dia següent vam veure el cos del pobre home mort a terra. Si rebeu aquesta carta si us plau veniu a buscar-nos.
+
Que tal la vida a Mart. La vida a la Terra és horrible, hi ha guerres a tot arreu. No es pot sortir, però nosaltres estem bé. Hem fet una ciutat subterrània darrere el búnquer. Hi ha una noia al grup, es diu Laia. Te sis anys i és molt divertida, ens fa riure a tots, tot i el que està passant i el que li ha passat a ella. Han fet uns cultius a la superfície per a quan s'acabin les existències de menjar. Sortim a la nit per veure com va. De dia no sortim perquè és molt perillós i no se sap si quan tornem al búnquer seguirem vius. Al búnquer hi som trenta-una persones i no hi ha baralles, en cara que hi ha una petita disputa per veure on dorm cadascú. Sabem que hi ha un grup de militars a la zona però ells no saben on estem nosaltres. Ens busquen per robar-nos el menjar i les provisions i per matar-nos. Són un grup de quinze o vint persones armades. L'altre dia va sortir un temerari, el van agafar i el van torturar per saber on érem, però al búnquer també hi ha el seu fill, no els va dir res. Tota la nit vam estar escoltant els seu crits i al dia següent vam veure el cos del pobre home mort a terra. Si rebeu aquesta carta si us plau veniu a buscar-nos.
|Validada=f
+
|Validada=
|Destacada=f
+
|Validador=PereMiG
 +
|Destacada=No
 
|Activitat premiada=f
 
|Activitat premiada=f
 
}}
 
}}

Revisió de 12:38, 26 març 2016

Green check.svg PereMiG ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Hateway i la seva familia a l'obra Les cròniques marcianes de l'autor Ray Bradbury, realitzada per El Nostre? del centre Can Peixauet durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola senyor, Hateway. Que tal la vida a Mart. La vida a la Terra és horrible, hi ha guerres a tot arreu. No es pot sortir, però nosaltres estem bé. Hem fet una ciutat subterrània darrere el búnquer. Hi ha una noia al grup, es diu Laia. Te sis anys i és molt divertida, ens fa riure a tots, tot i el que està passant i el que li ha passat a ella. Han fet uns cultius a la superfície per a quan s'acabin les existències de menjar. Sortim a la nit per veure com va. De dia no sortim perquè és molt perillós i no se sap si quan tornem al búnquer seguirem vius. Al búnquer hi som trenta-una persones i no hi ha baralles, en cara que hi ha una petita disputa per veure on dorm cadascú. Sabem que hi ha un grup de militars a la zona però ells no saben on estem nosaltres. Ens busquen per robar-nos el menjar i les provisions i per matar-nos. Són un grup de quinze o vint persones armades. L'altre dia va sortir un temerari, el van agafar i el van torturar per saber on érem, però al búnquer també hi ha el seu fill, no els va dir res. Tota la nit vam estar escoltant els seu crits i al dia següent vam veure el cos del pobre home mort a terra. Si rebeu aquesta carta si us plau veniu a buscar-nos.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Les cròniques marcianes de l'autor Ray Bradbury, pels El Nostre?

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.