Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Caçadors de paraules: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «{{Activitat |Grup=Caçadors de paraules |Centre=Carles Vallbona |Curs=2012-13 |Obra=Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo |Activitat sobre=un perso...».)
(Cap diferència)

Revisió del 23:43, 4 feb 2013


Activitat de tipus carta a sobre En Dídac a l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Caçadors de paraules del centre Carles Vallbona durant el curs 2012-13.


Hem fet una carta per en Dídac, en la que ens posem a la pell del Extraterrestre que maten d'un tret per l'esquena. En la carta li donem uns consells que esperem que li facin ser el millor rei.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola Dídac,

T’escric des del cel perquè estic mort. Sé que ets viu i que ets l’únic supervivent del món, juntament amb l’Alba. Et comunico que els de la meva espècie us busquen per liquidar-vos. També us volia dir que no és una manera molt noble disparar per l’esquena amb dos màusers: és una manera molt cruel i per la nostra raça matar-nos així. Nosaltres només veníem en son de pau, però quan vam veure com destrossàveu el planeta, vam decidir governar nosaltres. Per a nosaltres, la llei més important és que tothom és amo del que mata, per això és possible que us anomenin reis dels ŴŒ quan em revisqui en un altre cos aniré a buscar-te i et menjaré cada part del teu cos. Quan em vau trobar només volia conversar amb vosaltres i arribar a un acord però com que em vau disparar per l’esquena no vaig poder dir-vos res i per aquest motiu us envio aquesta carta. Com que seràs rei de la terra ,vull que compleixis cinc coses:

1.Has de fer cinc fills amb l’Alba amb els noms següents: Gandalf, Gremlin, Legolas, Gollum, i un de la nostra espècie que l’adoptareu: es dirà

2. Haureu de regnar amb saviesa i honor, per sobre de tots els vostres problemes, imposant la llei i la justícia per sobre de les grans injustícies.

3. Haureu de tractar els ŴŒ com si fossin els vostres fills, sense marginar a ningú.

4.Quan els vostres cinc fills hagin complert la majoria d’edat, cadascun governarà un continent.

5.Haureu de destruir tot tipus de contaminació que sigui perjudicial per a l’atmosfera de la Terra.

Amb aquestes paraules m’acomiado. Espero que compliu en el vostre camí cap a un món millor, així podrem viure tots en pau i harmonia.

                                                            Que tingueu sort, 
                                                               ĬǖǢŻ
(Camaleó)

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Caçadors de paraules

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.