Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Temps regirats de l'autor Antoni Dalmases, pels BLOG

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Temps regirats de l'autor Antoni Dalmases, realitzada per BLOG del centre Institut Sant Quirze del Vallès durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Els peus a terra.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

nosaltres som el grup BLOG i aquesta es la nostra proposta


Parlarem del diari català de el grup que es diu: Els peus a terra

Per començar el títol no és gaire adient per aquesta entrevista, també podríem dir que hi ha molta lletra en un lloc molt petit, no es pot llegir bé i en la majoria de paraules s’ajunten les lletres i moltes es tallen. A més a més parlen quasi tota l'estona del futur i no tant del present o del passat important que podria tenir en aquella època, per una altra part és extens i complert però falten punts per lligar i preguntes que haurien d’estar més completes i tota l’estona parla del seu camí cap al futur i de les persones que estan al seu voltant. També com a extra han introduït les eleccions en el text, en concret la ultima pregunta i no tenen res a veure amb els guerrillers maquis, a més que en aquells anys no hi havia partits populars de dretes ni d’esquerres.

Podríem dir que per millorar aquests detalls podrien introduir algunes fotografies més d’aquells temps, i la que hi ha posar-la en blanc i negre.

En conclusió creiem que esta bé però es podria haver millorat molt més i no parlar tant del seu futur i de les eleccions d’aquest any perquè representa que la entrevista es va fer en aquella època que els bàndols que hi havien era la dictadura i la democràcia.