Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, pels Ausiasmarquians

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre Carmesina a l'obra Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, realitzada per Ausiasmarquians del centre Mediterrània durant el curs 2012-13.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

P: Primer de tot, bon dia Carmesina. t'agraïm que ens hagis cedit una mica de temps per a nosaltres, ja que estavem molt entusiasmats en fer-te unes preguntes. Primer de tot, per que es Tirant l'amor de la teva vida?

R: En primer lloc, tinc que dir que no ha sigut cap molestia citar-me amb vosaltres. Doncs per mi, Tirant es un ésser d'un altre món. La seva manera de parlar, la seva bellesa tan exterior com interior, la seva valentia per haber arribat a ésser caballer i l'honor que atesora, fan que m'hagi enamorat d'ell.

P: On vas coneixer a Tirant?

R: El vaig coneixer a Constantinople, quan va arribar de la última guerra que habia guanyat. Hem va semblar un home molt impetuos a primera vista.

P: Com va ser la relació amb Tirant?

R: La definira com: Inesperada. Quan el vaig veure per primera vegada, no m'imaginava coneixer-lo de la manera que ho vaig fer. Vam passar per coses bones i dolentes, i vam lluitar pel nostre amor fins al final. La passió era una forma de vida per a nosaltres.

P: També vau passar moments critics... Com quan es Tirant es va anar a la guerra.

R: Va ser un punt de inflexió molt important a la nostra relació, per que en el moment que es va anar vaig sentir un intens dolor i vaig estar dies donant-li tombs al cap sobre que fer en la nostra relació.

P: El punt mes cruel de la historia pero, va ser quan va morir de camí cap a casa, que vas sentir?

R:Dolor, ganes de suicidar-me, de plorar a cada instant. No em vaig poder despedir d'ell com debia, i em va fer molt de mal no poder dir-li tot el que sentia a la cara.

P: Bueno, gracies per haber-nos escoltat i haber respos les preguntes, que tingui un bon dia.

R: Igualment, gracies a vosaltres.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, pels Ausiasmarquians

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.