Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Grana

De Viquilletra
La revisió el 17:28, 16 maig 2018 per Grana (Discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «El nostre grup som els Grana.Nosaltres hem triat aquest nom perquè té una sonoritat interessant. És contundent i precís. El nostre grup est compost per la Marta M...».)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

El nostre grup som els Grana.Nosaltres hem triat aquest nom perquè té una sonoritat interessant. És contundent i precís.

El nostre grup est compost per la Marta Melgosa, la Martina Gonzàlez, el Guillem Mondragón i la Paula Nava, un grup d'alumnes de l'institut Leonardo da Vinci de Sant Cugat de Vallès.

Tenim moltes coses en comú, una és que ens agrada molt el nostre professor de Català.Coincidim molt en els nostres gustos, ens agrada llegir novel·les, sobretot les de misteris i assassinats. A tots ens fascina la serie Stranger Things".

El Guillem vol ser forense. Li agrada molt fer esport. Juga a hanbol i hi té molta traça.

La Martina fa ballet a una acadèmia de dansa de Sant Cugat del Vallès, ella quan sigue gran li agradaría ser dissenyadora d'interiors. Les seves aficions són la fotografía, fer pentinats i editar videos i fotografíes. Vol estudiar las Estats Units, perquè és on creo que hi ha les millos universitats.

La Marta vol fer bataillera internacional al Cañadas i fer la carrera als Estats Units. Toca el violí pero no s'hi vol dedicar. Li agrada llegar, mentar i fer manualitats.

La Paula vol ser dissenyadora de moda, d'interiors o dibuixant de Pixar. ÉS una bona dibuixant, li agrada estar amb la seva gossa i jugar a videojocs.