Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Calders and company

De Viquilletra
La revisió el 13:06, 28 nov 2012 per Calders and company (Discussió | contribucions) (Esperem que els nostres projectes us fascinin.)

Dreceres ràpides: navegació, cerca


Calders and company és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2012-2013 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola Santa Anna (amb el professorat: Santaanna) i que està format per: Helena, Pau, Hugo, Esteve.

Hola friends!! Som l'Hugo, el Pau, l'Helena i l'Esteve. Volem investigar la figura de Calders a través dels seus contes i pesonatges. Esperem disfrutar amb el nostre projecte i amb les activitats que realitzarem. Ens veiem.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 4 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Tots els contes de l'autor Pere Calders

Realitzada pel grup Calders and company del centre Escola Santa Anna

Hem gravat, en veu en off, uns contes breus de Pere Calders, i els hem afegit unes imatges per a ambientar-los. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Raspall de l'autor Pere Calders

Realitzada pel grup Calders and company del centre

Entrevista a la Nena Sala

- Benvinguda, Nena Sala, ens agradaria fer-l'hi algunes preguntes - Quan vulgui. - Doncs endavant, començem. Com et vas sentir quan vas perdre el Turc? - Al principi no m'ho creia, i després, un cop em vaig adonar que ja no el tindria, em vaig deprimir i vaig pensar que el meu món s'ensorrava i no em donava per satisfeta amb cap altre objecte que pogues suplir-lo. - Quan vas trobar al respall i el vas acariciar per primera vegada, quina sensació vas tenir? - Em va semblar tenir el Turc sobre les cames, tornar-lo a acariciar, com si em vinguès un record lluyà a la ment, realment va ser una sesnació molt gratificat, però tembé em va entristir de recordar que no era ell a qui acariciava, sinó al Raspall. - Quan respall va "despertar", no et va espantar? - Al principi si, però quan vaig veure que era inufensiu i que era com qualsevol altre gos, em vaig alegrar molt, perquè ja no em sentiria sola. - I què me'n dius del moment on els teus pares es van riure de tu? - Vaig pensar que no se'l mereixien, que el raspall era el millor gos del mon i que si no s'ho creien, ells s'ho perdien. - Vas estar contenta quan els teus pares van acceptar al raspall com un gos i nou membre de la família? - Si! va ser un moment inoblidable, per què els hi vaig demostrar que tenia raó i que no era una nena petita i, per descomptat, va ser quan raspall va ser acceptat per tots, i aixó em fa molt feliç. - Moltes gràcies per la seva atenció

- Igualment. ____ Més...

Book-character.svg
Activitat sobre Tirant lo Blanc
de l'obra Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell

Realitzada pel grup Calders and company del centre Escola Santa Anna

Aquest activitat és una entrevista a Tirant᧬ ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Deu Negrets de l'autora Agatha Christie

Realitzada pel grup Calders and company del centre Escola Santa Anna

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los