Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Gustavo Adolfo Bécquer

De Viquilletra
La revisió el 23:15, 30 nov 2015 per Gustavo Adolfo Bécquer (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
20151130 145400.jpg

Gustavo Adolfo Bécquer és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: PerePoy) i que està format per: Laia Riatós, Amna Imtiaz i Yhoselin Colque

Hola, nosaltres som la Laia Riatós, Amna Imtiaz i Yhoselin Colque i som de l'Escola del Treball de 2 de batxillerat científic. Cada una de nosaltres té interessos diferents, a la Laia li agrada ballar, a la Amna llegir i a la Yhoselin li agrada tocar el piano i passejar. El que tenim en comú es que ens agradaria anar a la universitat.

El nostre grup s’anomena Gustavo Adolfo Bécquer. Gustavo Adolfo Bécquer era un poeta i narrador nascut a Sevilla el 17 de febrer de 1836. Era fill del pintor José Domínguez Insausti i de Joaquina Bastida de Vargas. Es va caracteritzar pels seus poemes ja que expressava els seus sentiments amb un llenguatge natural. En les seves composicions ens mostra les varietats d’estats d’ànims a causa de l'amor. Va morir el 22 de desembre de 1870 a causa d'una tuberculosi agreujada per una profunda depressió. Quan va morir els seus amics van recopilar les seves obres i la van publicar. Es aquest el motiu pel qual coneixem a Gustavo Adolfo Bécquer.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Bearn o La sala de les nines de l'autor Llorenç Villalonga

Realitzada pel grup Gustavo Adolfo Bécquer del centre Escola del Treball

Carta de Miquel Gilabert ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los